keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Pyöräilyviikot käyntiin Hyvinkäällä


Kaikki tapahtumat on koottu sivuille www.hyvinkaa.fi/pyorailyviikot
Pyöräilyviikkojen avajaistapahtuma la 5.5. kirjastonaukiolla
Pyöräilyviikot polkaistaan käyntiin Hyvinkäällä avajaistapahtuman merkeissä kirjastonaukiolla lauantaina 5.5. klo 10.00-11.00. Tapahtumassa on pienimuotoista pyöränhuoltoa ja mahdollisuus kokeilla sähköpyörää ja läskipyörää. Klo 10.00 verrytellään liikuntapalveluiden johdolla ja sen jälkeen on kaksi erilaista pyöräretkeä. Hyvinkään oppaiden Arja Nieminen johdattelee pyöräilijät keskustan kulttuurikohteisiin parin tunnin rauhallisella retkellä. Hyvinkään kaupunginosiin on tehty 6 erilaista kulttuuripyöräilykarttaa, jotka on päivitetty tänä keväänä. Toinen retki suuntautuu kuntoilumielessä Riihimäen suuntaan. 
Klo 10.00-11.00 Pyöränhuoltoa ja erikoispyörien kokeilua
Klo 10.15           Alkuverryttely
Klo 10.30           Lähtö opastetulle Kotikaupunki tutuksi -retkelle
Klo 10.30           Lähtö opastelulle kuntopyöräilyretkelle Riihimäen suuntaan                   


Kampanjoista vauhtia pyöräilykauteen
1.5. alkoi valtakunnallinen kilometrikisa, joka jatkuu aina syyskuulle saakka. Joukkueen voi perustaa kaveri- tai työporukalla. Kisassa on neljä sarjaa: piensarja, suursarja, tehosarja ja uutuutena sähköpyöräsarja. Halutessasi voit ilmoittautua Suomen Punaisen Ristin Ketjureaktioon ja lahjoittaa rahaa Syyrian terveystyöhön. Voit liittyä myös Hyvinkään yleiseen joukkueeseen. Rekisteröidy ja liity ryhmään nimeltä "Avoin ryhmä" ja käytä tunnusta "1301".
PIM eli Pyörillä Ilman Moottoreita on Hyvinkään ja Riihimäen välinen leikkimielinen kisa. Reitti kulkee kevyenliikenteen väylää Riihimäen- ja Arolammintietä (tie 2850) kohti Riihimäkeä. Hyvinkääläisten suorituskorttien palautuslaatikko on Riihimäellä, Korttionmäen P-alueella (Arolammintien ja Metsurinkadun risteyksen vieressä). Pyöräilyviikkojen avajaistapahtumasta lähdetään yhdessä keräämään PIM-suoritteita. Yhteislenkit Hyvinkäältä Riihimäen suuntaan lähtevät  kampanjan ajan joka päivä Aseman koulun pihasta klo 18.00

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti