torstai 10. elokuuta 2017

Tavarapyörä työtehtävissä


Hyvinkään kaupungin liikennesuunnittelija Marjukka Aronen on käyttänyt Dolly–tavarapyörää työssään. Tällä kertaa Dolly vei nopeusnäyttötaululta toiselle.

Hyvinkäällä on seitsemän nopeusnäyttötaulua eri puolella kaupunkia. Tavarapyörä Dollyllä oli kätevä kiertää purkamassa nopeusnäyttötaulujen datat. Pyörällä pääsin kätevästi nopeusnäyttöjen lähelle.  Pyörän pysäköinti oli helppoa eikä se häirinnyt muuta liikennettä. Tietokone ja muut tavarat kulkivat kätevästi pyörän kaukalossa.

Tavarapyörässä kulkevat tarvittavat kamppeet mukana. Pyörä on helppo pysäköidä - eikä muulle liikenteelle aiheudu haittaa.

Pyörällä tehty kierros virkisti työpäivää. Sateen uhka on ollut läsnä koko kesän, niin myös tänä työpäivänä. Sateenpitävä suoja kaukalon päällä olisi kyllä suojannut tietokonetta sateen sattuessa. Tällä kertaa ei saanut ja selvisin kuivana.

Dolly kääntää päät 


Tavarapyörä Dolly - se todellakin kääntää päät.

Tavarapyörä Dolly herättää mielenkiintoa ihmisissä, kun sillä kulkee kaupungilla. Parhaat kommentit tulivat tällä kertaa lapsilta Martin kaupunginosassa. Ryhmä viimeisiä lomapäiviä viettäviä tyttöjä kurkistivat kaula pitkällä Dollyn kaukaloon. "Ei siellä ole jätskiä!" kuului hieman pettynyt huuto. Liikkuuko Hyvinkäällä jo jätskipyörä? Porvoossa ja Hämeenlinnassa olen jo sellaisen nähnyt. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti