perjantai 16. syyskuuta 2016

"Nyt hyppään sähköpyörän selkään eikä ole mitään hätää"

Andrus Otti on kokeillut sähköpyörää nyt relun viikon ja on todennut, että sähköpyöräily on hauskaa myös raskaan työpäivän jälkeen. 

Ensimmäinen fiilis oli vähän pelottava, kun istuin pyörän päälle kirjaston edessä. Mutta kun painoin ensimmäisen polkaisun, huomasin heti, että pyörä kulkee kuin itsestään. Oli tosi ylpeä fiilis kulkea kotiin päin :) 


Seuraavana päivänä menin pyörällä töihin. Se eka fiilis, mikä tuli, kun ajoin Ahdenkallion mäkeä ylös oli WAU ;) Niin helppoa ja kivaa. Työpäivän jälkeen olin vähän väsynyt ja kotimatka oli taas niin helppo.  Eron minun edellisen pyörän ja sähköpyörän välillä huomasi heti.

Käytän sähköpyörää päivittäin töihin mennessä ja sieltä tullessa. Kun aikaisemmin oli työpäivän jälkeen fiilis että, huh-huh, taas se mäki odottaa minua, niin nyt hyppään sähköpyörän selkään eikä ole mitään hätää :D

Sähköpyörä on helpottanut tosi paljon työmatkaani. Aamuisin on kiva katsoa muita ihmisiä, jotka yrittävät jaksaa polkee mäkeä ylös ja minä vaan helposti ohitan.  

Olen lisäksi kilpaillut itseni kanssa: miten nopeasti pääsen Kauppalankadun mäkeä alas. Tähän asti nopein vauhti on ollut 49,1 km/h ;)


Ensimmäiseksi tätä pyörää sai lisäkseni kokeilla anoppi.  Hän oli tosi tyytyväinen pyörällä kulkemiseen, mutta hän ei tykännyt etujousista, koska ei ollut tottunut niihin.

Seuraava pyörän testaaja oli työkaverini. Hän on ajanut melkein puolet elämästä pyörällä eikä ollut ikinä testannut sähköpyörää. Hän sanoi, että pyörällä on tosi kiva ajaa, jos on aikaa nauttia. Mutta hänellä on koko ajan hirveä vauhti päällä. :) 

Sen jälkeen muutkin työkaverit pääsivät testaamaan. Heidän ilmeitä oli kiva seurata, kun he polkaisivat ensimmäistä kertaa. Aluksi työkaverit kysyivät, että miten pyörä toimii. Mä sanoin, että ”anna mennä vaan” ;) ja sen jälkeen kuului Wiiii……"  se on sellainen hauska ääni, mitä esimerkiksi lapset tekee tivolin vauhtilaitteella.


Sitten kun työkaverit palavat testikierrokselta, seuraava kysymys on ”että kuinka paljon pyörä maksaa?”....  


Yleisesti sanottuna kaikki tykkää kovasti tästä pyörästä ;)


Huomautuksia:
  • Pyörällä on hyvä vapaa käynti.
  • Se ei kolise J
  • Erittäin hyvät jarrut
  • Haittana on, että silloin kun nopeus menee yli 26 km / h, apumoottori lakkaa toimimasta. Ja koska pyörä on painava, se on vaikeaa nousta hieman nopeammin ylös mäkeä.  
  • Mukavan tuntuinen ajaa.
  • Pyörällä voisi olla lämpötila-anturi, ja lämpötila voisi näkyä näytöllä.  
  • Hyvät ja hienot valot.
  • Eri tukiohjelmat ovat hyviä, mutta eniten tykkään käyttää "turbo" vaihtoehtoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti