keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Hae mukaan sähkö- tai taittopyörän kokeilijaksi!

Sähköpyörä on kuin ikuinen myötätuuli! 
Milloin sinä pyöräilit viimeksi? Voisitko vaihtaa lyhyet automatkat pyöräilyyn? Tuntuuko ajatus pyöräilystä liian raskaalta kauppareissun, harrastuksen tai työpäivän päätteeksi? Käytkö työssä pääkaupunkiseudulla ja haluaisit pyörällä asemalta työpaikallesi?

Näihin ja moniin muihin syihin voi vastaus löytyä sähkö- tai taittopyörästä. Sähköpyörällä poljet aina myötätuulessa. Sähköpyörä auttaa mäessä ja matkan ollessa pitkä. Voit polkea vaikka puku päällä hikoilematta. Taittopyörä on kokoon taittuva polkupyörä, mitä saat kuljettaa ilmaiseksi junassa ja bussissa. Taittopyörä kulkee aina mukanasi ja sillä voit pyöräillä siirtymät asemalle sekä edelleen määränpäähän.


Taittopyörä kulkee mukana!
Hyvinkään kaupunki yhdessä Valpastin Oy:n kanssa hakee kokeilijoita sähkö- ja taittopyörien käyttäjiksi kolmen viikon kokeilujaksoille tulevan kesän aikana. Kokeilujakson aikana kokeilija kertoo kokemuksistaan, joita julkaistaan tässä blogissa, www.kokeilupyora.fi -sivuilla.

Kokeilijaksi voi hakea kuka tahansa hyvinkääläinen. Kokemusten raportoinnissa autetaan ja palautetta voi antaa vaikka suullisesti, jos kirjoittaminen tuntuu hankalalta.


Hae kokeilijaksi 15.4. mennessä


Perustele miten sähkö- tai taittopyörä lisäisi pyöräilyä sinun arkimatkoillasi ja hae kokeiluun täyttämällä lomake.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti